Regatta, 30 aug 2020

153 foto’s van de Regatta (corona-editie) van 30 augustus 2020 …

Meer foto’s

Internetgazet

Na de doortocht: de regatta

Zondag 30 augustus 2020

Na de doortocht: de regatta - Pelt

Net zoals de ‘doortocht’ van gisteren was de kanoregatta vandaag weer een speciale uitgave, want omwille van de coronacrisis mochten alleen de aangesloten leden van de Neerpeltse Watersport Club deelnemen. In de voormiddag mochten de NWC’ers 200 meter om ter snelst afleggen, na de middag toonden de jongsten hoe behendig ze wel zijn, en nadien mochten de andere leden zich eindelijk nog eens meten over de lange afstand. Ondertussen is het kanaal ook weer wat properder… (Foto’s Marc Faes)

Fotopelt.be

200830 zd nwc

In dit ‘alternatief-en-corona-proof-kano-weekend’ stond deze voormiddag de 200 meter op het programma, en in de vroege namiddag mochten de allerjongsten laten zien hoe behendig ze in het bootje waren. Maar daarna was het aan de ervaren rotten in het vak, waarvan de jongsten 2.000 meter mochten varen, en de anderen maar liefst 5.000 meter. Het koninginnenstuk werd overigens gewonnen door Baud Kums.