Doortocht, 29 aug 2020

122 foto’s van de Doortocht van 29 augustus 2020 …

Meer foto’s

Internetgazet

Een alternatieve Doortocht, volledig corona-proof

Zaterdag 29 augustus 2020

Een alternatieve Doortocht, volledig corona-proof - Pelt

De voorbije twee jaar ging de traditionele kanoregatta niet door omwille van blauwalgen op het kanaal, dit jaar kon het niet omwille van Corona. Gelukkig zijn de regels rond sport zelf wat versoepeld, zodat de Neerpeltse Watersport Club dit weekend een ‘club-regatta’ houdt. Geen gezellige drank en eetstandjes langs het kanaal, en de supporters langs ‘de kant van de kano’ moeten een mondmasker dragen en zich zoveel mogelijk verspreiden. Deze voormiddag hielden de jongsten hun clubdoortocht, vanvond was het de beurt aan de (wat) ouderen…

Fotopelt.be

200829 zj nwc

Altijd prettig, om een extra fotograaf te hebben op een evenement van de Neerpeltse Watersport Club, want er is daar altijd actie langs alle kanten. En met Zjuul Devens hebben we dan nog een fotograaf die zelf een ervaren kano-vaarder is … En dus een extra fotoreeks van de doortocht, met mondmaskers, algen en … (en als die andere fotograaf van de brug valt, komt Zjuul hem ongetwijfeld uit het water halen).