Neerpelter Challenge, 29 juni 2018

48 foto’s van de Neerpelter Challenge van 29 juni 2018 …

Meer foto’s

Internetgazet

Ronde Tafel Neerpelt wint Neerpelter Challenge

Vrijdag 29 juni 2018

Ronde Tafel Neerpelt wint Neerpelter Challenge - Neerpelt

Het was alweer de 4e editie van de Neerpelter Challenge, de kanowedstrijd net voor aanvang van de vakantie waarbij verenigingen en bedrijven het in een sportieve en vriendschappelijke sfeer tegen elkaar opnemen. Maar liefst 57 deelnemende teams, maar mits een geoliede organisatie (bij de Neerpeltse Watersport Club kunnen ze dat wel) verliep alles gesmeerd. Iets na half 6 werd de eerste reeks betwist, iets na 22u was het de Ronde Tafel Neerpelt(vooraan op de foto) die het eerst over de streep kwam …

Neerpelt.in

180629 la

We lieten eerder op de dag al een fotoreeks van de Neerpelter Challenge op u los, maar we mogen er nog een brengen, vanuit de andere kant van het kanaal bekeken … En daar viel wat te zien wat de andere kant niet zag …