Neerpelter Challenge, 29 juni 2018

517 foto’s van de Neerpelter Challenge van 29 juni 2018 …

Meer foto’s

Internetgazet

Ronde Tafel Neerpelt wint Neerpelter Challenge

Vrijdag 29 juni 2018

Ronde Tafel Neerpelt wint Neerpelter Challenge - Neerpelt

Het was alweer de 4e editie van de Neerpelter Challenge, de kanowedstrijd net voor aanvang van de vakantie waarbij verenigingen en bedrijven het in een sportieve en vriendschappelijke sfeer tegen elkaar opnemen. Maar liefst 57 deelnemende teams, maar mits een geoliede organisatie (bij de Neerpeltse Watersport Club kunnen ze dat wel) verliep alles gesmeerd. Iets na half 6 werd de eerste reeks betwist, iets na 22u was het de Ronde Tafel Neerpelt(vooraan op de foto) die het eerst over de streep kwam …

Neerpelt.in

180629

Het was al de 4e editie van de Neerpelter Challenge, de kano-wedstrijd waarbij verenigingen en bedrijven in een bootje strijden om die beruchte ere-titel waarmee ze allemaal o zo graag de vakantie kunnen ingaan. Maar de winnaar van deze editie moest uit goed hout gesneden zijn, want die zou sneller moet zijn dan maar liefst 56 andere teams. Twee voorrondes brachten de schifting, enkele minuten na 22u was de winnaar gekend …