Doortocht, 25 aug 2017

171 foto’s van de Doortocht van Neerpelt van 25 augustus 2017 …

Meer foto’s

Internetgazet

Tom Verduyckt wint Doortocht van Neerpelt

Vrijdag 25 augustus 2017

Tom Verduyckt wint Doortocht van Neerpelt - Neerpelt

De traditie vereist dat op de vooravond van de Neerpeltse Kanoregatta (die al weer aan zijn 72e editie toe is) de ‘Doortocht van Neerpelt‘ gevaren wordt. In een handicap-race (de besten vertrekken laatst) wordt er gestart dicht bij de brug van Sint-Huibrechts-Lille; de finish ligt uiteraard aan de lokalen van de Neerpeltse Watersport Club. Tom Verduyckt bevestigde alvast zijn goede conditie, hij won vóór Bart Stalmans.

Neerpelt.in

170825

Neerpelt is dezer dagen weer in de ban van de kano, en dat voor de al maar liefst 72e keer. Als opwarmertje (al vermoeden we dat de eersten van vandaag zich gisteren al hadden opgewarmd) stond er de Doortocht van Neerpelt op het menu. Sommige bronnen spreken van een ‘ludieke’ kajakwedstrijd, maar de meesten gingen er toch weer voor, van Sint-Huibrechts-Lille tot aan de lokalen van de Neerpeltse Watersport Club in Neerpelt. Tom Verduyckt won alvast deze Doortocht voor Bart Stalmans.