Neerpelter Challenge, 23 juni 2017

477 foto’s van de Neerpelter Challenge van 23 juni 2017 …

Meer foto’s

Internetgazet

3e Neerpelter Challenge met recordopkomst

Zaterdag 24 juni 2017

3e Neerpelter Challenge met recordopkomst - Neerpelt

Neerpelt 

Maar liefst 45 teams hadden zich gisterenavond ingeschreven voor de 3e editie van de Neerpelter Challenge. Het concept is dan ook goed gekozen: net voor de grote vakantie, met bedrijventeams die in plaats van zelf een bedrijfsuitje te organiseren dan maar samen in een bootje kruipen om dan zoveel mogelijk andere teams achter zich te laten. En als er niet gevaren wordt, dan wordt er nagekaart op de oever, uiteraard met iets lekkers in de hand. Ford Lommel won overigens, de pechprijs ging naar Decoline, en het best geklede team was dat van OCMW Lommel … 

Neerpelt.in

170623

Het wordt elk jaar ‘bigger en bigger’, zodanig zelfs dat er als sprake is om volgend jaar het kanaal te verbreden om nieuwe teams toe te laten. Want met 44 inschrijvingen zit de Neerpelter Challenge op een record. Voor wie het (nog) niet mocht kennen: zet zo’n 7 collega’s (van bedrijven, kaartenclubs, …) in een ruimer bootje, en laat die dan trachten 3 of 4 andere boten achter zich te houden. Dat doen ze 2 keer, waarna er nog 10 finalewedstrijden worden gevaren. Pas in de laatste finale zal blijken wie een jaar lang de beker van de Neerpelter Challenge mag bewaren …