Regatta, 26/27 aug 2017

288 foto’s van de Regatta van 26 en 27 augustus 2017 …

Meer foto’s

Internetgazet

Vlaamse kajakkampioenschappen op kanaal

Zaterdag 26 augustus 2017

Vlaamse kajakkampioenschappen op kanaal - Neerpelt

Na de Doortocht van Neerpelt, gisteravond, worden vandaag op het kanaal de Open Vlaamse Kajakkampioenschappen gevaren. Iedereen is daar welkom, meldt de Neerpeltse Watersportclub, ook aan de gezellige bar aan de passantenhaven …

Neerpelt.in

170826 mf1

We mogen het bij deze officieel verkondigen, voor de Neerpeltse Watersport Club maakt het niet uit of je nu ‘kajak’ of ‘kano’ zegt tegen dat bootje waarmee ze varen. Wederom een superdruk programma aan het kanaal dit weekend, dat al net na zonsopgang leek te beginnen op zaterdagochtend, en dat pas in de late avond op zondag zal afgelopen zijn. Liefst weer met een hele rist medailles voor de deelnemers aangesloten bij de NWC, maar sportief als ze daar zijn, zullen ze een ander ook wat gunnen. Dat deden tenslotte Artuur en Hermien Peeters en Lize Broekx ook op het WK in Tsjechië …