Kempenmarathon, 1 april 2017

338 foto’s van de Kempenmarathon van 1 april 2017 …

Meer foto’s

Internetgazet

4 keer goud voor NWC op de Kempenmarathon

Zaterdag 1 april 2017

4 keer goud voor NWC op de Kempenmarathon - Neerpelt

Het is het eerste weekend van april en dat betekent elk jaar voor de Neerpeltse Watersport Club weer de start van een nieuw wedstrijdseizoen – en dat ineens voor de lange afstanden, want de wedstrijd heet niet voor niets de Kempenmarathon. Dat de eigen leden al direct in goede doen verkeren, moge blijken uit de overwinningen van Piet Broekx (K1-15km), Artuur Peters (K1 Senioren-23km), Mark Vandeweyer (K1 Veterenen 15,5 km) en Hermien Peters (K1 Dames 15,5 km), om nog maar te zwijgen over de 9 zilveren en bronzen medailles!

Neerpelt.in

170401 mf

Het nieuwe kano-wedstrijdseizoen is weer op gang gefloten met de Kempenmarathon, en omdat de harde dames en heren van de Neerpeltse Watersport Club voor geen kleintje vervaard zijn, doen ze dat ineens maar op de lange afstand. Met wedstrijd van 7,5 tot 23 km, waarvan sommige reeksen dan onderweg ook nog eens hun bootje uit het water moesten hijsen, het op de schouder leggen om zich na 100 meter lopen weer in het kanaal te gooien om de wedstrijd verder al varend af te werken. En de eigen NWC leden lieten van zich spreken met maar liefst 13 medailles, waarvan 4 gouden …