Regatta, 27/28 aug 2016

191 foto’s van de Regatta van 27 en 28 augustus 2016 …

Meer foto’s

Internetgazet

Een tropische regatta …

Zondag 28 augustus 2016

Een tropische regatta ... - Neerpelt

De 71e editie van de Neerpeltse Kanoregatta was zeker een van de warmste. Menige vaarder, supporter of medewerker waagde zelfs een sprong in het kanaal, kwestie van weer even terug op adem te komen. Het verwachte onweer bleef gisteravond nog net uit de buurt van de overvolle camping, zodat ook vandaag iedereen goed uitgeslapen aan de wedstrijddag kon beginnen. En uiteraard, naar jaarlijkse gewoonte, bleven weer vele medailles in eigen huis; de Neerpeltse Watersport Club mag op beide oren slapen, ze zijn daar goed bezig. Net zoals overigens de ‘bars‘ aan beide kanten van het kanaal: die aan de overkant kon nauwelijks de vraag naar blonde of bruine Achelse bijhouden… Neerpelt bruist, ook aan het kanaal!

Neerpelt.in

160827

Sinds 2007 hebben we onze camera’s tijdens de Neerpeltse Kanoregatta vooral op het kanaal gericht, meer bepaald op de deelnemers aangesloten bij de Neerpeltse Watersport Club. Maar omdat die hun harde schijven wellicht al vol staan met hun foto’s of er op zijn minst een vorm van verzadiging werd bereikt, hebben we het dit jaar over een andere boeg (hebt u ‘m?) gegooid, en hebben wij onze focus vooral langs de oevers van het kanaal gelegd … een alternatieve Regatta-reeks over supporters, medewerkers, toevallige passanten … al waren er daar dan ook weer bij die uiteindelijk toch weer in het kanaal zijn beland.