Kempenmarathon, 1 april 2017

125 foto’s van de Kempenmarathon van 1 april 2017 …

Meer foto’s

Internetgazet

4 keer goud voor NWC op de Kempenmarathon

Zaterdag 1 april 2017

4 keer goud voor NWC op de Kempenmarathon - Neerpelt

Het is het eerste weekend van april en dat betekent elk jaar voor de Neerpeltse Watersport Club weer de start van een nieuw wedstrijdseizoen – en dat ineens voor de lange afstanden, want de wedstrijd heet niet voor niets de Kempenmarathon. Dat de eigen leden al direct in goede doen verkeren, moge blijken uit de overwinningen van Piet Broekx (K1-15km), Artuur Peters (K1 Senioren-23km), Mark Vandeweyer (K1 Veterenen 15,5 km) en Hermien Peters (K1 Dames 15,5 km), om nog maar te zwijgen over de 9 zilveren en bronzen medailles!

Neerpelt.in

170401 jd

De kortste wedstrijd tijdens de afgelopen Kempenmarathon was er een van 7,5 km, de langste was maar liefst 23 km lang. En toch, zelfs na 7.500 of 23.000 meter, kan het verschil bij de aankomstlijn (die overigens vooral denkbeeldig blijkt te zijn) zo klein zijn dat er naar camera-beelden dient te worden gegrepen om uitsluitsel te brengen. En dus wist Zjuul Devens wat doen afgelopen zaterdag, maar gelukkig waren de onderlinge verschillen soms toch groter, zodat hij ook nog andere leuke beeldjes kon maken …