Doortocht, 28 aug 2015

119 foto’s van de Doortocht van Neerpelt van 28 augustus 2015

Meer foto’s

Internetgazet

Zonnige start van het kanoweekend

Vrijdag 28 augustus 2015

Zonnige start van het kanoweekend - Neerpelt

De 70e Neerpeltse Kanoregatta begon vanavond met de Doortocht van Neerpelt onder een prachtige avondzon. Ideaal weer om een heel weekend aan het kanaal door te brengen, zeker aan de passantenhaven waar de Neerpeltse Watersport Club ’s namiddags de toeschouwers zal voorzien van al dan niet geestenrijk vocht. De handicapwedstrijd van vanavond werd alvast gewonnen door veteraan Bart Stalmans, voor Erik Verduyckt en Artuur Peeters.

Neerpelt.in

150828

We hebben goed nieuws, en we hebben slecht nieuws. Beginnend met het slechte: de vakantie zit er bijna op. Het goede: dat betekent dat het weer kano-weekend is, te beginnen met de Doortocht van Neerpelt op vrijdagavond. Een handicap-race waarbij de jongste eerst vertrekt, en de besten als laatste. Een goede opwarming voor de Internationale Kanoregatta die morgenvroeg al om 8 uur van start gaat, en die pas zondagavond zijn apotheose kent! Wij warmen alvast op met een fotoreeks van de Doortocht. Toch nog dit: onze kleurenprinter haperde vanavond!