Kano Challenge, 26 juni 2015

185 foto’s van de Kano Challenge van 26 juni 2015 …

Meer foto’s

Internetgazet

Eerste Kano Challenge overweldigend succes

Vrijdag 26 juni 2015

Eerste Kano Challenge overweldigend succes - Neerpelt

Het was bijzonder gezellig vanavond aan het kanaal. De Neerpeltse Watersport Club wilde iets speciaals doen n.a.v. 70 jaar NWC, en met de Kano Challenge zijn ze daar ook fantastisch in geslaagd. Maar liefst 28 teams schreven zich in om een boot van 6 tot 9 personen te vullen, en dan om ter snelst 200 meter af te leggen. Rond 18u gingen de eerste boten van start, en het was bijna half tien toen De Ronde Tafel de finale won. En daarna was het tijd om de dorstigen te laven en de hongerigen te spijzen …

Neerpelt.in

150626b

70 jaar Neerpeltse Watersport Club, dat moest gevierd worden met een speciale gebeurtenis, de Kano Challenge … maar liefst 28 bedrijven schreven zich in, en hoewel het officiële motto is dat deelnemen belangrijker is dan winnen, zagen we de meeste teams er toch voluit voor gaan tijdens hun 200 meter. Volgend jaar bestaat de NWC 71 jaar … dat moet gevierd worden met een speciale gebeurtenis! Kano Challenge II?