Regatta, 29/30 aug 2015

515 foto’s van de 70e Regatta van 29 en 30 augustus 2015 …

Meer foto’s

Internetgazet

Topweekend voor Kanoregatta

Zondag 30 augustus 2015

Topweekend voor Kanoregatta - Neerpelt

Traditioneel sluit de Neerpeltse Kanoregatta af met het wellicht spectaculairste nummer, de K4 voor Heren Senioren, met maar liefst 3 boten van de Neerpeltse Watersport Club. De zege was voor Broekx-Broekx-Peters-Peters met een lengte voorsprong op de boten van Broekx-Eerdekens-Kums-Theys en Beeke-Goossens-Stalmans-Van Oijen (foto). De organisatie wrijft zich allicht in de handen, want Neerpelt ontsnapte deze ochtend aan het noodweer dat ons land elders wel teisterde. En het gelegenheidsterras aan de Passantenhaven lokte een massa volk – niet alleen sympathisanten van de kano, maar ook fietsers die maar al te blij waren met de Achelse Trappist die daar geschonken werd…

Neerpelt.in

150830

Topsport en topweer, meer moet dat niet zijn. Tenzij nog een Trappistje of een glaasje cava aan het kanaal, en zelfs daar werd voor gezorgd. Zaterdag om 8 uur begon de eerste wedstrijd, zondag iets voor 17u eindigde de laatste, en de ondertussen 70 jaar ervaring van de organisatie zorgde er weer voor dat alles liep met een tijdschema waar ze bij de NMBS jaloers op zouden zijn. Meerdere gouden medailles zijn weer in eigen rangen gebleven, ondanks de grote internationale concurrentie, maar het motto blijft natuurlijk: deelnemer is belangrijk dan winnen …