Regatta, 25/26 aug 2012

600 foto’s van de Neerpeltse Regatta van 25 en 26 augustus 2012 …

Meer foto’s

Internetgazet

Eerste dag Kanoregatta achter de rug

Zaterdag 25 augustus 2012

Eerste dag Kanoregatta achter de rug - Neerpelt

Neerpelt 

De eerste (lange) dag van de 67e Kanoregatta zit er op. Om 8 uur vanmorgen vertrok de eerste wedstrijd en iets voor 20 uur vanavond arriveerden de senioren van de 5000 meter. Een wisselvallig weertje, met veel wind, maar toch overwegend droog. Morgen dag 2, en dan beginnen ze zelfs al om 7u30!

Kajakken in de regen

Zondag 26 augustus 2012

Kajakken in de regen - Neerpelt

Neerpelt 

Op de internationale kanoregatta heeft de Neerpeltse Watersportclub gisteren en vandaag 25 gouden, 25 zilveren en 15 bronzen medailles behaald – het resultaat van keihard trainen en tijdig de laatste krachten inzetten. Nochtans was het vandaag geen pretje om te varen, met al die regen en met de wind op kop. Ook op de camping op de Lommelsakker hebben de deelnemers afgelopen nacht naar de regen kunnen luisteren.