Neerpelter Challenge, 28 juni 2019

211 foto’s van de Neerpelter Challenge van 28 juni 2019 …

Meer foto’s

Fotopelt.be

En op het einde wint… de Ronde Tafel Neerpelt

Vrijdag 28 juni 2019

En op het einde wint... de Ronde Tafel Neerpelt - Pelt

Maar liefst 60 ploegen schreven zich in voor de 5e editie van de Neerpelter Challenge, een organisatie van de Neerpeltse Watersport Club. Een ideale afsluiter van juni, en een ideaal begin van de grote vakantie, vandaar ook het succes bij menig bedrijf of vereniging om vandaag een kano te vullen met enthousiaste en sportieve medewerkers die dan zo snel mogelijk een paar honderd meter afleggen. De tussenkomst van de ‘VAR’ was nodig om iets na 22u met ‘Ronde Tafel Neerpelt’ een winnaar te horen afroepen…

Fotopelt.be

190629 rv challenge

60 teams met minstens 6 vaarders per bootje, ook al telden we er soms véél meer … we kunnen ons voorstellen dat er daar sommigen onze 2 vorige fotoreeksen net niet gehaald hebben omwille van een tegenstander of medevaarder die even het zicht belemmerde … hopelijk dan wel in een extra fotoreeks die Rik vander Sanden maakte …