Kempenmarathon, 31 maart 2018

227 foto’s van de Kempenmarathon van 31 maart 2018 …

Meer foto’s

Internetgazet

NWC zet kajakseizoen goed in

Zaterdag 31 maart 2018

NWC zet kajakseizoen goed in - Neerpelt

Naar jaarlijkse traditie wordt rond 1 april op het kanaal de Kempenmarathon betwist, een lange afstandswedstrijd georganiseerd door de Neerpeltse Watersport Club. Om de concurrentie met de Ronde van Vlaanderen uit de weg te gaan, gebeurt dat tegenwoordig op zaterdag, maar om de paar jaar valt het dan ook samen met het Paasweekend – ten koste van het aantal buitenlandse deelnemers. Dat lieten de atleten van de NWC uiteraard niet aan hun hart komen: zij wonnen maar liefst 4 van de 5 reeksen!

Neerpelt.in

180331

Geen massale opkomst voor de Kempenmarathon, de jaarlijkse lange-afstands-wedstrijd van de Neerpeltse Watersport Club. Het had er naar ’t schijnt mee te maken dat het morgen Pasen is, dat in Duitsland de paasvakantie zo valt dat vele clubs op internationale stage zijn én dat er morgen een belangrijke wedstrijd in Eindhoven op het menu staat. Maar zonder (veel) Duitsers en Nederlanders kan je er ook een harde wedstrijd van maken, dat bleek alvast na de 15 tot 23 kilometer die de vaarders vandaag mochten afleggen.