Regatta, 27 aug 2017

327 foto’s van de Regatta van 27 augustus 2017 …

Meer foto’s

Internetgazet

Vlaamse kajakkampioenschappen op kanaal

Zaterdag 26 augustus 2017

Vlaamse kajakkampioenschappen op kanaal - Neerpelt

Na de Doortocht van Neerpelt, gisteravond, worden vandaag op het kanaal de Open Vlaamse Kajakkampioenschappen gevaren. Iedereen is daar welkom, meldt de Neerpeltse Watersportclub, ook aan de gezellige bar aan de passantenhaven …

Neerpelt.in

170831

Het afgelopen kanoweekend begon vrijdagavond om 19u, om pas in de late zondagnamiddag te eindigen. Onmogelijk om dus niets te missen, vandaar dat een extra fotoreeks natuurlijk geen kwaad kan. Bea heeft zich zaterdag opgewarmd, om zondagnamiddag tijdens de spectaculaire K4-nummers door te stomen naar een zinderende finale, met een prachtige fotoreeks als gevolg …