Doortocht, 26 aug 2016

168 foto’s van de Doortocht van Neerpelt op 26 augustus 2016 ….

Meer foto’s

Internetgazet

De laatsten zullen de eersten zijn

Vrijdag 26 augustus 2016

De laatsten zullen de eersten zijn - Neerpelt

Geef ons een zeewaardige boot, en we varen mee – dat was het verzoek van Paul Hotterbeeckx en Stefan Beckers. Een verzoek dat de Neerpeltse Watersport Club maar al te graag inwilligde voor de Doortocht van Neerpelt. Ze kwamen als laatsten aan, maar hadden dus ook het langst plezier van hun tocht. De ‘echte’ overwinning was trouwens voor Bart Stalmans (nr 38), die daarmee ineens opgewarmd is voor de Neerpeltse Kanoregatta van dit weekend.

Neerpelt.in

160826

Met de Neerpeltse Kanoregatta sluiten we traditioneel de vakantiemaanden af, en de Neerpeltse Watersport Club warmt zich daarvoor steevast op met de ‘Doortocht van Neerpelt’. Eerst rustig naar Lille peddelen, om daarna terug richting ‘de kano’ te snellen. Bart Stalmans deed dat vandaag het snelste, maar Paul en Stefan, op een zeewaardig bootje, deden er wél het langst over. Daarna mochten de handjes dus zeker in de lucht!