Neerpelter Challenge, 24 juni 2016

471 foto’s van de Neerpelter Challenge van 24 juni 2016 …

Meer foto’s

Internetgazet

VDL Klima wint wisselbeker Neerpelter Challenge

Vrijdag 24 juni 2016

VDL Klima wint wisselbeker Neerpelter Challenge - Neerpelt

Maar liefst 28 teams gingen vanavond letterlijk de boot in op het kanaal, en dit voor de tweede uitgave van de Neerpelter Challenge. De Neerpeltse Watersport Club kon, na een succesvolle primeur vorig jaar, niet om een vervolg heen. Om 18u begonnen de voorrondes, iets na de klok van 22u werd de finale betwist, die met voorsprong gewonnen werd door het team van VDL Klima.

Neerpelt.in

160624

Na een succesvolle eerste uitgave, moet er sowieso een nieuwe editie komen! Zo dachten ze er bij de Neerpeltse Watersport Club toch over, en dus gingen vrijdagavond weer zo’n 30 teams te water, strijdend, vechtend en soms vloekend voor de eer van het bedrijf of van de vereniging. VDL Klima mag alvast de komende 12 maanden de wisselbeker in de fabriekskantine plaatsen, zij wonnen overtuigend de finale!