Kempenmarathon, 2 april 2016

277 foto’s van de Kempenmarathon van 2 april 2016 …

Meer foto’s

Internetgazet

NWC deed het weer in Kempenmarathon

Zondag 3 april 2016

NWC deed het weer in Kempenmarathon - Neerpelt

Neerpelt 

Voor de 38ste keer werd gisteren de Internationale Kempenmarathon kajak gehouden ter hoogte van de kanoloodsen. Met een lekker weertje en prachtige wedstrijdomstandigheden mocht de Neerpeltse Watersportclub enkele mooie overwinningen optekenen: Anne Vanderlinden bij de dames miniemen, Amber Jannis bij de dames aspiranten, Hanna Plas(foto) bij de dames junioren, Karolien Plas bij de dames senioren, Anneleen Hendriks en Sofie Swinnen bij de dames K2 en Bart Stalmans bij de heren veteranen II. Tevens waren er voor de NWC tal van mooie ereplaatsen. Volgend weekend nemen de leden van de Neerpeltse Watersportclub massaal deel aan het Belgische kampioenschap lange baan in Harelbeke.

Neerpelt.in

160402

Geen concurrentie meer met de Ronde van Vlaanderen, sinds enkele jaren organissert de Neerpeltse Watersport Club de Kempenmarathon op zaterdag, al ligt de reden daarvoor eerder in een kajakwedstrijd in Eindhoven op zondag … Hanna Plas kon voor de NWC een eerste plaats in de wacht slepen, tijdens het ‘overdragen’ kon zij een kloof slaan met de Duitse Schimanski. Enkele toppers van de NWC ontbraken op het appel, zij zaten in een voorbereidingsprogramma voor enkele belangrijke wedstrijden.