Doortocht, 23 aug 2013

82 foto’s van de Doortocht van Neerpelt

Meer foto’s

Broekx-Verduyckt rechts

Internetgazet

Doortocht van Neerpelt leidt druk kanoweekend in

Vrijdag 23 augustus 2013

Doortocht van Neerpelt leidt druk kanoweekend in - Neerpelt

Neerpelt 

Iets na 19u vanavond startte in SHLille de Doortocht van Neerpelt, de traditionele opener van een druk kajakweekend. De Neerpeltse Watersport Club organiseert immers de ondertussen reeds 68e Neerpeltse Kanoregatta, met 32 teams uit maar liefst 6 landen. Morgen/zaterdag vinden de eerste wedstrijden plaats om 9u30; de laatste gaat van start om 19u12. En wie zondag niets wil missen, moet er al om 7u30 zijn! Omstreeks 17u12 die dag sluiten de K4 het weekend af. De doortocht vanavond werd overigens gewonnen door Arthur Peeters, voor Eric Verduyckt en Bruno Jannis.